Om oss

Din Byggfirma på Östermalm
M. Larsson Byggare i Huddinge AB är ett företag med många års erfarenhet av Badrumsrenoveringar. Vi innehar F-Skatt och är Momsregistrerade.

Vi här på M. Larsson Byggare i Huddinge AB erbjuder nyckelfärdiga Badrumsrenoveringar i hela stockholm innerstad:  norrmalm, vasastan, kungsholmen och östermalm samt gärdet.

Vårt byggföretag har många års erfarenhet av branschen där inget jobb är varken för stort eller för litet för oss.

Byggfirman hjälper både privatpersoner och företag med allt rörande arbete inom Plattsättning, Kakelsättning och Badrum. Välkommen att kontakta oss för kostnadsfri Offert och frågor.

Erbjudande för Nytt Badrum?

När du beställer en Nyckelfärdig Badrumsrenovering ger vi dig Kakel och Klinkers till ett värde av 6,000 kr utan extra kostnad.  Ring oss idag på 042-780 50 för Bokning.

 

Samarbetspartners i Stockholm

Rydells Bygg o Finsnickeri AB är vårt nyckelföretag. De gör de flesta av våra Badrumsrenoveringar och håller hög kvalitet på sina arbeten. Rydells är certifierade av Byggkeramikrådets “Behörig Våtrum”, detta så att du som Kund vet att arbetet är utfört på yrkesmässigt sätt enligt branschens regler och normer, samt godkänt av försäkringsbolagen.

Se Rydells Behörigshetsintyg här.

 

ROT-Avdrag för totalrenoveringar av lägenheter i Norrmalm & Vasastan

Du som äger en Villa eller Bostadsrätt kan få upp till 50,000:- i Skattereduktion från Skatteverket på arbetskostnaden när du Renoverar ditt Badrum.

Är ni två personer som äger Fastigheten kan ni Skattereduktion för upp till 100,000:-. Läs mer om detta här på Skatteverkets hemsida.